You are here: Home - HEADLINE - 7-9 april: 25th Annual Space For Peace Conference

7-9 april: 25th Annual Space For Peace Conference

Posted by on April 19th, 2017 with Comments Off on 7-9 april: 25th Annual Space For Peace Conference

Sveriges Fredsråds Agneta Norberg var på plats 7-9 april på den 25e upplagan av “Annual Space For Peace Conference” på Flying Monkey Arts Theatre i Huntsville, Alabama, USA. Hon höll ett framförande om “US-NATO Military Space Operations in the High North”. Du kan läsa mer information och se hennes och de andra talarna i samlade videoklipp på den här sidan: The Peace Report

Konferensen organiseras av Global Network Against Weapons and Nuclear Power in Space där Agneta Norberg också är styrelsemedlem.

Comments are closed.

Warning: Use of undefined constant rightbar - assumed 'rightbar' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/4/e/frednu.se/httpd.www/wp-content/themes/method/sidebar.php on line 2