Coronavirus bryter USAs Kubablockad

Coronaviruset bryter USAs Kubablockad. Många länder ber om att direkt från Kuba få köpa Interferon Alfa 2B, som är det mest effektiva medlet mot Covid-19.
På nära håll finns erfarenheten från Sevilla, där de använder Alfa 2B Recombinante (IFNrec), och inga människor har dött av coronaviruset.

Det borde väl användas i Madrid där 2900 smittats och 132 dött? Svaret är enkelt: det är ett kommunistiskt läkemedel.

På det internationella planet och trots det kinesiska experimentets framgång, har det kubanska läkemedlet också minskat dödstalet i Sydkorea till bara 72 döda av 8000 smittade.

Kuba översvämmas av beställningar på Interferon ALFA 2B!

Italien med över 17 000 smittade och 1266 döda har bett Kina om hjälp och skulle kunna bli det slutgiltiga beviset på den kubanska biogenetiska framgångsrika läkemedelsframställning mot Covid-19.

Fallet Tyskland är underligt. Där har bara 1266 av 17 000 smittade dött. Hur har det gått till? Inte bara med förebyggande insatser som USA talar om: Angela Merkel har uppdragit åt tusen laboratorier i Tyskland att sälja alla möjliga läkemedel mot coronaviruset. Gissa var de köpte de antivirala medlen? Inget mindre än på den kubansk-kinesiska fabriken ChangHeber i kinesiska Jilin, vilket innebär att Tyskland i hemlighet använder Alfa 2B Recombinante (IFNrec),

Resumen Latinoamericano 2020-03-16
Översättning Eva Björklund