Globala aktionsdag för eldupphör i Gaza 13 januari

Lördag 13 januari är nästa globala aktionsdag för eldupphör i Gaza, då demonstrationer och andra aktioner anordnas över hela världen.

Stockolm: Odenplan kl 13

Uppsala: Slottsbacken kl 13:30

Kristianstad;  Stora torget, Klockan: 14,30
Israel har nu dödat fler än 22 000 palestinier, tusentals fler saknas under spillrorna av sina hem. Nästan 60 000 människor är skadade, fler än tusen barn har amputerats och drygt 25 000 barn har förlorat en eller båda sina föräldrar.
1,9 miljoner människor är internt fördrivna och skyddslösa mot urskillningslösa angrepp. FN varnar för massvält och epidemier av infektionssjukdomar.
Det internationella samfundet har fullkomligt misslyckats med att stoppa Israel. På lördag 13 januari, dag 99, går miljontals människor ut i ett gemensamt krav på eldupphör, stopp för folkmordet i Gaza och ett slut på Israels ockupation och apartheid. Hitta och sprid info om planerade aktioner med hashtag #CeasefireNow #EndTheSiege och #FreePalestine.

 


 

 

https://www.facebook.com/palestinagrupperna/posts/pfbid0n51icKf5GcP9HtRAPQaH72Z5WjV8mAoqqRRCoVPXounZbv6DDXdBdavfHZR2mdi6l